TÖRTÉNETÜNK - ÉP-KOMPAKT KFT

Tartalomhoz ugrás
TÖRTÉNETÜNK

Az ÉP-KOMPAKT Bt. 1997-ben alakult családi vállalkozásként. A társaság folyamatos növekedéssel ismert és elismert vállalkozássá nőtte ki magát. Számos referenciamunka tanúsítja az általunk képviselt magas színvonalat és minőséget. A növekvő piaci igények miatt 2004-ben létrehoztuk az ÉP-KOMPAKT KFT-t, amely a cégcsoporton belül a kivitelezéssel, a betéti társaság pedig a kereskedelmi tevékenységgel foglalkozik. 2017-ben Az ÉP-KOMPAKT KIVITELEZŐ KFT. megalakításával pedig a nagyobb volumenű kivitelezési munkák elvégzéséhez alakítottuk ki a megfelelő szakmai és szervezeti hátteret.
A társaság 100%-os magyar tulajdonú vállalkozás. A vállalkozásokban az ügyvezetői feladatokat a tulajdonos, ifj. Fényes Attila okleveles gépészmérnök látja el.
Tevékenységünk épületgépészeti kereskedelem és kivitelezés. A vállalkozás az indulás óta folyamatosan fejlődött. Kezdetben a társaság fő profilja az épületgépészeti kivitelezés volt, mely azóta a piaci viszonyok és lehetőségek következtében kiszélesedett, megváltozott. Jelenleg a társaság árbevételének jelentős részét a kivitelezésből származó bevételek adják. A működés biztonságának megteremtése érdekében 1998-ban vásároltunk egy 500 m2 -es telephelyingatlant, rajta egy 160 m2 -es műhely épülettel, mely a különböző javítások, szerelések céljait szolgálja.
2005-ös évben ezt az ingatlant tovább fejlesztettük, a szomszédos 500 m2 telek megvásárlásával, és egy komoly raktár és műhelycsarnok építése történt a Debrecen Rigó u. 58. sz. alatt. A 2006-os évben a szomszédos ingatlan megvásárlásával a raktár és műhely csarnokunkat tovább bővitettük.
A kivitelezés mellett a kereskedelmi részt is fejlesztve 1999. nyarán vásároltunk egy ingatlant Debrecenben, a Pesti u. 33. sz. alatt. A lakóépület jellegű ingatlanra 2001. márciusában kaptuk meg az átalakítási építési engedélyt. Akkor a működéshez szükséges munkálatok egy részét saját forrásból elvégeztük, de az ingatlannak a további fejlesztése, bővítése, a külső megjelenés javítása egy sikeres Széchenyi terv pályázatból valósítottuk meg.
2017-ben vállalkozásunkat tovább fejlesztettük a Debrecen Böszörményi út 74. sz. alatti ingatlan megvásárlásával, ahol lehetőségünk nyílt több iroda kialakítására, ill. az időközben megnövekedett járműparkunk tárolására, műhely és raktár bázisunk növelésére.
Az elmúlt évek alatt tevékenységünkkel és munkáinkkal sikerült megalapoznunk kereskedelmi és szolgáltatási piacunkat. A folyamatosan növekvő vevői igények teljesítése érdekében, a vállalkozás által elért eredményt és forrásokat beruházásokba visszaforgatva határoztuk el a minőségügyi rendszer kiépítését a kivitelezéssel foglalkozó ÉP-KOMPAKT KFT. -nél.
Fő tevékenységünk az épületgépészeti berendezések kivitelezése és kiskereskedelme, mely a következő főbb területekre koncentrálódik:
  • légtechnika és szellőzés
  • klímatizálás
  • fűtés és vízszerelés
Az értékesítés terén, illetve azt kiegészítve igyekszünk komplex szolgáltatást nyújtani megrendelőinknek és vásárlóinknak, mely magában foglalja a következőket is:
  • díjmentes tanácsadást,
  • díjmentes helyszíni szemlét,
  • tervezést, azaz a helyi körülményeknek és a megrendelő igényeinek megfelelő teljesítményű és típusú berendezés kiválasztását,
  • a beépítési terv készítését, figyelembe véve az energiaellátási lehetőségeket, csővezeték nyomvonalát a beltéri és kültéri egység elhelyezését, az energiaellátást, cseppvíz elvezetést stb.,
  • beépítést, üzembehelyezést, kivitelezést,
  • a garanciális és garancia időn túli javítást, karbantartást.
Emellett a piaci igényeknek megfelelően igyekszünk partnereink épületgépészeti téren jelentkező minden igényét teljeskörűen kielégíteni. Stratégiánk a gyors és pontos munkavégzés, a partnerek által elvárt időben és minőségi színvonalon. Társaságunk által megfogalmazott legfőbb célkitűzésünk, hogy az épületgépészet területén a piacvezető gyártók csúcsminőségű termékeihez magas szakmai színvonalú szolgáltatási tevékenységet kapcsolhassunk ügyfeleink megelégedésére, mely eredményességünk záloga is egyben.
Társaságunk 2007-ben megszerezte az MSZ EN ISO 9001:2001 minősitést.

Telefon:
(+36)  20 / 967 9049
e-Mail:
info@ep-kompakt.hu
Cím:
4032 Debrecen, Böszörményi út 74.
Vissza a tartalomhoz